Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (3.10 secunde)
Tramvaie si locomotive de epoca in fata Muzeului Taranului Roman. La cea de-a patra editie a Zilelor Muzeului Taranului, care se desfasoara in perioada 12 - 22 septembrie 2013, bucurestenii pot vedea doua tramvaie si doua locomotive de epoca.
Zilele culturii armene, un eveniment aflat la cea de a doua editie. Sarbatoarea se desfasoara la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti in perioada 20-22 septembrie. Sunt organizate spectacole de muzica si dansuri traditionale armenesti, expozitii de fotografie si obiecte din patrimoniul religios armenesc.
"Misogin, rasist, antisemit hidos" Actrita americana Meryl Streep a starnit valva in cadrul unei decernari de premii cu o tirada impotriva fostului realizator de filme de animatie, Walt Disney, pe care l-a numit:
Cu cateva zile inainte de Adormirea Maicii Domnului, Liza Panait organizeaza la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" un shooting special pentru promovarea noii sale colectii. ... cea folclorica, de altfel un trend important pentru noul sezon al modei internationale.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Chipul romanesc de pe una dintre minunile lumii Statuia Christos Mantuitorul (Cristo Redentor) din Rio de Janeiro, Brazilia - statuie considerata una dintre minunile lumii moderne - are chipul sculptat de un roman.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta prelungirea expozitiei temporare de paianjeni si scorpioni vii "Tesaturi periculoase", pana pe data de 13 septembrie 2015.
GEORGE CUSNARENCU) Iubitorii de arta plastica din tara noastra au motive de satisfactie: desenul Culegatoarea de morcovi de Vincent Van Gogh a fost expus recent la Muzeul Colectiilor de Arta, din Bucuresti.
Din cauza vremii nefavorabile de sambata, 12 septembrie, tura de fotografie PLIMBARI prin BUCURESTI organizata de National Geographic Romania si Nikon va avea loc duminica, 13 septembrie 2015, de la aceeasi ora, 16:30.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” ii asteapta vineri, 30 octombrie 2015, pe micutii curiosi si temerari, dar si pe cei superstitiosi, sa participe la o serie de activitati in spiritul sarbatorii de Halloween.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
A frecventat cursurile Scolii de Belle Arte, pe care nu le-a absolvit, la fel si cursurile Academiilor Libere din Bucuresti, unde a fost elevul pictorilor Arthur Verona, Gheorghe Petrascu si Nicolae Tonitza. ... A activat in Grupul celor patru, alaturi de Constantin Baraschi, Gheorghe Ionescu-Sin si Dan Bajenaru.
Acum 80 de ani, in ziua de 17 mai, era inaugurat la Sosea Muzeul Satului Romanesc, in prezenta conducatorilor tarii si a celor mai importante personalitati ale vremii.
Muzeul Dunarea de Jos ii invita pe locuitorii Calarasiului, sambata, 21 mai, in intervalul orar 18:00 - 24:00, la cea de-a XII-a editie a evenimentului Noaptea Europeana a Muzeelor. Noaptea Europeana a Muzeelor este un eveniment initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare. ... La o pereche de opinci lucrez o zi.
Inchis in proportie de 80% de 14 ani, Muzeul National de Istorie ar putea fi readus la viata.Pentru extinderea si reamenajarea lui, au fost stabilite, in urma unui concurs international de arhitectura, 3 proiecte castigatoare.
Jurnalistii vor beneficia de PARCARE GRATUITA si acces liber la teatre, in Bucuresti Jurnalistii vor avea acces gratuit, pe baza legitimatiei, la programele institutiilor publice de cultura de interes local din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate luni de consilierii generali ai Capitalei.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si La Printarie organizeaza in aceasta perioada expozitia de fotografie Wildlife Romania 2016. Expozitia va deveni, asa cum spera acestia, o traditie pentru pasionatii de natura si reuneste peste 60 de lucrari din portofoliul mai multor fotografi pasionati de natura.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la un nou modul al Scolii de Vara de la Antipa, intitulat Reptile sau pasari?
google-analytics.com